Mustedanagić asistent u visokoj pobjedi Dukle

Dobra partija juniorska reprezentativca

Mustedanagić asistent u visokoj pobjedi Dukle

Fudbaleri Dukle iz Praga pobijedili su danas na domaćem terenu ekipu Jihlava sa uvjerljivih 4:1 u okviru 25. kola češke lige.

Gosti su nešto bolje otvorili meč pa su poveli sa 1:0 u 5. minuti preko Hroneka, ali domaći se samo deset minuta kasnije preko Kusnira vraćaju u meč.

Potpuni preokret domaćih režirao je Milošević samo dvije minute kasnije, a u 29. minuti Holenda je postavio rezultat prvog poluvremena (3:1).

Nastavak meča donio je još jedan pogodak u mreži gostiju, a strijelac je za domaće ponovo bio Milošević i to u 54. minuti na asistenciju našeg juniorskog reprezentativca Zinedina Mustedanagića. 

Mustedanagić je odigrao 62 minute za domaće na ovoj utakmici te je svoje mjesto na terenu ustupio Koresu.  Dukla se ovom pobjedom popela na 8. mjesto sa 30 bodova, dok je ekipa Jihlava ostala 15. na tabeli sa samo 20 bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi