Mutu ne želi iz Fiorentine
Adrian Mutu

Mutu ne želi iz Fiorentine

Rumunski napadač Adrian Mutu demantovao je sve glasine o svom odlasku iz Fiorentine, te je istakao kako nema namjeru otići iz Firenze skoro.Prošle godine rumunski je reprezentativac povezivan sa mogućim transferom u Romu, pa čak i Real Madrid, a nekoliko je klubova i ove sezone pokušalo dovesti Mutua u svoje redove.

“Ne želim napustiti Fiorentinu. Siguran sam da ću ostati u Firenzi. Ovaj je klub naporno radio na tome da me zadrži i sad im se ja želim za to i odužiti. Želim da sa Fiorentinom igram Ligu prvaka i da napredujemo kao ekipa”, rekao je Adrian Mutu.

Prošle je sezone ovaj 30-godišnjak postigao 13 golova u italijanskoj Seriji A, te jedan gol u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.