Mutu: Ostajem u Fiorentini, bar do ljeta

Rumun uvjeren

Mutu: Ostajem u Fiorentini, bar do ljeta

Edmir Škorić

U razgovoru za GSPTV Adrian Mutu obradovao je navijače Fiorentine, rekavši kako ne planira napustiti Viole.

U posljednje vrijeme špekuliralo se kako bi rumunski napadač iz redova Fiorentine Adrian Mutu mogao napustiti klub, no u intervjuu za GSPTV, Mutu je kazao kako planira ostati u Firenzi.

"Bilo je puno razgovora oko toga, ali za sada ne razmišljam o odlasku."

Smatralo se kako će se Rumun vratiti u Englesku, no nekadašnji Chelseaov napadač tvrdi da ga novac ne zanima.

"Mislim da sam dokazao svojim ponašanjem da mi novac nije bitan. Neću napustiti Fiorentinu, bar ne do ljeta."

Mutu priznaje kako je dosta puta zvao selektora Rumunije Razvan Lucescua, pokušavajući se ispričati i vratiti se u nacionalnu vrstu. Podsjetimo, Mutua je selektor protjerao iz reprezentacije nakon što je uočen u noćnom klubu nekoliko dana prije utakmice sa Španijom.

"Zvao sam Razvana 36 puta za ispriku. Ako želi razgovarati o mom povratku u reprezentaciju, onda zna gdje me može pronaći", dodao je Mutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.