Mutu se vraća u Fiorentinu?

Želi se vratiti u Seriju A

Mutu se vraća u Fiorentinu?

Rumunski fudbaler, Adrian Mutu, ne želi više igrati u dalekoj Indiji, te je izrazio želju za povratkom u italijansku Seriju A. 

Mutu će, prema pisanjima italijanskih medija, dobiti dvosedmičnu šansu da se izbori za mjesto u timu Fiorentine, koja već neko vrijeme ima problema sa povredom napadača. 

Giuseppe Rossi se neće vratiti prije proljeća, pa će tako trener Montella okušati sreću sa Mutuom, kojem bi ovo ujedno bio i povratak u Fiorentinu. 

Podsjećanja radi, Mutu je dres Fiorentine nosio prije pet sezona, a u svojoj karijeri još je nastupao za Arges Pitesti, Dinamo Bukurešt, Inter, Veronu, Parmu, Chelsea, Livorno, Juventus, Cesenu, Ajaccio i Petrolul.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.