Mutu u Wolfsburgu kao zamjena za Džeku?

Mutu u Wolfsburgu kao zamjena za Džeku?

Italijanski mediji objavili su informaciju kako će Rumun Adrian Mutu na kraju sezone iz Fiorentine preći u Wolfsburg.

Informaciju je potvrdio i igrač Wolfsburga Christian Zacardo za novine iz Fiorentine.

-    Čuo sam nešto o tome da bi Mutu mogao na ljeto u Wolfsburg kao zamjena za Edina Džeku koji bi vrlo lako mogao napustiti klub na kraju sezone. Međutim, nema ništa zvanično i za sada se radi samo o špekulacijama, kazao je Zacardo, nekadašnji fudbaler Bologne i Palerma.

Napadački dvojac Wolfsbruga, Edin Džeko i Grafite, najefikasniji je napadački par u Bundesligi ove sezone i svojim je igrama privukao pažnju velikih evropskih klubova. Pogotovo se to odnosi na bh. reprezentativca Edina Džeku, koji bi na kraju ove sezone mogao napustiti njemačkog bundesligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti