Mutu: Zabit ću više od Ibrahimovića

Rumunski napadač izjavio

Mutu: Zabit ću više od Ibrahimovića

Napadač rumunske reprezentacije i francuskog prvoligaša, Ajaccioa, Adrian Mutu, izjavio je kako je uvjeren da će u Le Championnatu zasjeniti Zlatana Ibrahimovića tako što će postići više golova od Šveđanina.

Mutu i Ibrahimović su igrali skupa tokom sezone 2005/2006 u Juventusu te se dobro poznaju.

 

"Poznajem Zlatana dobro, on je moj dobar prijatelj. Dat ću mu izazov da vidimo ko će zabiti više. iako je on u boljoj momčadi, nema problema. ja bih se kladio na sebe", rekao je Mutu koji je ranije u karijeri nastupao za Parmu, Chelsea i Fiorentinu.

 

"Ajaccio je dobar klub za mene. Predsjednik mi je pokazao toliko strasti i zaista cijenim način na koji je razgovarao sa mnom. Želim se osjećati važno i korisno i ono što mi je rekao me zainteresovalo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Ajaccio je prošle nedjelje u drugom kolu Le Championnata odigrao 0:0, upravo protiv PSG-a, a ukupno je do sada prvestvu skupio četiri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.