Dio reprezentacije otputovao za Austriju

Muzurović: Imat ćemo veliku podršku u Austriji

Adnan Beganović

Pred rukometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine su novi izazovi. Nakon neuspjeha u baražu za Svjetsko prvenstvo u dvomeču sa Njemačkom, rukometni Zamjevi od srijede će igrati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Prvi suparnik našem nacionalnom timu biće Austrija (srijeda), a u nedjelju će izabranici Dragana Markovića u Sarajevu snage odmjeriti sa Srbijom.

Pred polazak za Austriju ekipa našeg portala porazgovarala je sa direktorom reprezentacije, Mirzom Muzurovićem.

"Večeras krećemo iz Sarajeva, sutra se okupljamo svi u Linzu. Tamo dolazimo dva dana prije utakmice, imat ćemo nekoliko treninga prije susreta sa Austrijom. ", istakao je Mirza Muzurović, direktor bh. reprezentacije za SportSport.ba.

"Idemo u Austriji puni optimizma. Posljednji nastup u baražu sa Njemačkom daje nam za pravo da budemo optimisti. Vjerujemo da ova generacija igrača nije rekla svoju posljednju riječ. Siguran sam da ćemo imati veliku podršku u Austiji, a vjerujem da će im se naši reprezentativci odužiti na najbolji mogući način", dodao je Muzurović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije