Direktor rukometne reprezentacije

Muzurović: Momci će opravdati zašto nose bh. dres

Direktor rukometne bh. reprezentacije Mirza Muzurović kazao je kako je sve do polaska u Katar proteklo u najboljem redu, te očekuje spektakularan doček za igrače po završetku Svjetskog prvenstva.

“Najvažnije je da su selektor Marković i igrači zadovoljni urađenim u Mostaru i Sarajevu. mislim da spremni odlazimo na historijski nastup na Svjetskom prvenstvu. Vjerujem da će ti momci opravdati zašto nose dres svoje zemlje”, kazao je direktor rukometne reprezentacije Mirza Muzurović, dodavši:

“Naša medicinska služba je uspjela osposobiti Prcu i Karačića, a ostaje žal za Panićem, ali siguran sam da će dogodine biti snama”.

Muzurović se nada da će se povećati interes za rukometnom reprezentacijom…

“Niko nas nije posjetio na Island, ali natjerali smo jedan broj ljudi da dođu na Aerodrom po povratku sa Islanda, pa vjerujem da ćemo imati spektakularan doček sa Katara”, dodao je Muzurović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije