Muzurović: Neću glasati za Bevandu, moj izbor je Begić

13. decembra Skupština FSBiH

Muzurović: Neću glasati za Bevandu, moj izbor je Begić

Adnan Beganović

Još samo par dana ostalo je do održavanja Skupštine Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nakon koje će se znati ko će u naredne četiri godine "vedriti i oblačiti" krovnom kućom našeg fudbala.

Kako se bliži 13. decembar, tako se sve više nagađa ko će doći na čelo Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Kao glavni kandidati za predsjednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine figuriraju Dino Begić i Josip Bevanda, a procurila je informacija da će FK Sarajevo podržati ovog drugog.

Međutim, izjava nekadašnjeg bh. selektora Fuada Muzurovića, koji je ispred FK Sarajevo predložen za člana Skupštine NS/FS BiH, te zajedno da još trojicom delegata čini glasačku grupu iz Kantona Sarajevo, govori da će premijerligaš s Koševa podržati Begića.

"Na predstojećim izborima neću glasati za Josipa Bevandu, već za Elvedina Begića", prenosi fcsarajevo.ba izjavu Fuada Muzurovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti