Ukrajinsko čudo od igrača povezuju s Arsenalom, a on navijače bacio u trans objavom na Instagramu

Mudryk izazvao lavinu komentara

Ukrajinsko čudo od igrača povezuju s Arsenalom, a on navijače bacio u trans objavom na Instagramu

Endin Čaušević

Arsenal ove sezone igra odlično u engleskom Premiershipu i mnogi smatraju da su Topnici nakon dugo vremena među prvim favoritima za osvajanje titule prvaka u Engleskoj. Londonski klub bi se trebao dodatno pojačati u januaru, a prva želja je Mykhaylo Mudryk koji je objavom sinoć oduševio navijače Arsenala.

Mudryk je oduševio fudbalski svijetu u dresu Shakhtara iz Donetska za koji je debitovao prošle sezone, a već u ovoj je izrastao u jednog od najboljih igrača ukrajinskog kluba.

Ovaj 21-godišnjak je svojim igrama skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova i bit će čudo ukoliko ga Shakhtar uspije sačuvati u januarskom prelaznom roku.

Čelnici Shakhtara svjesni su da će Mudryk vjerovatno napustiti klub, ali od njegove prodaje žele da zarade što više novca i čini se da će im plan uspjeti.

Mudryk se ponajviše povezuje s Arsenalom koji želi već u januaru dovesti Ukrajinca za kojeg smatraju da će biti veliko pojačanje u drugom dijelu sezone u borbi za titulu prvaka Engleske.

Arsenal ne zabrinjava ni visoka cijena koju je Shakhtar postavio za ovog dragulja iako su im odbili prvu ponudu od 60 miliona eura i poručili su da može ići za sumu od 80 miliona eura što će navodno Topnici pristati da plate.

Oglasi

Ovaj Ukrajinac je sinoć objavom na Instagramu bacio u trans navijače Arsenala koji smatraju da je on na taj način dao znak da će karijeru nastaviti na Emiratesu i da je samo pitanje kada će se ovaj transfer ozvaničiti.

Naime, Mudryk je gledao sinoćnji meč Arsenala i West Hama, a to je potvrdio i story koji je objavio na Instagramu čime je izazvao lavinu komentara oduševljenih navijača londonskog kluba.

Mykhailo Mudryk watched Arsenal take on West Ham on his iPad

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oni smatraju da je Mudryk na taj način pokazao da prati Arsenal i igrače ovog kluba kojima bi se početkom januara trebao priključiti u svlačionici.

Mudryk je u prvom dijelu sezone za Shakhtar u svim takmičenjima odigrao 18 mečeva, te je zabio čak deset golova i dodao osam asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Joj glupana, pa šta je se imalo sinoć gledati i to vrijeme!!! I ja sam gledao istu tekmu. Znači li to da i ja idem na Emirates ili možda ipak put West Hama??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi