"Na Buffonovom licu se moglo vidjeti da se psihički razbolio"

Teško podnio što neće na Mundijal

"Na Buffonovom licu se moglo vidjeti da se psihički razbolio"

E. Čaušević, foto: EPA

Legendarni Gianluigi Buffon u posljednje vrijeme nije branio za Juventus, no u nastavku sezone očekuje se da se Gigi ponovo vrati među stative Stare dame.

Buffon je bio u lošoj formi nakon što Italija nije uspjela da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo jer je ovaj legendarni golman sanjao da se nakon Mundijala oprosti od fudbala. Međutim, njegov san neće biti ispunjen, a čini se da je to veoma pogodilo Gigija.

Argentinski veznjak Rodrigo Bentancur izjavio je za italijanske medije da se Buffon jednostavno promijenio nakon mečeva baraža protiv Švedske. Igrač Juventusa je kazao da se moglo vidjeti na Buffonu da se psihički "razbolio" nakon svega.

"Italijani su veoma loše prihvatili to što neće igrati na Mundijalu u rusiji. Užasno je bilo vidjeti Buffonovu facu nakon toga, jednostavno se psihički razbolio. Nadam se da će se uskoro vratiti na gol jači nego ikad jer on to zaista zaslužuje", rekao je Bentancur.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi