31

Komentari (31)

user1192
Navijaci su bili spremni kupiti desetogodišnju clansku dati 1000 KM ...klub prodao clanske i kupio stolice....pametno i funkcionalno osmisljen projekat ....formalno navijaci kupili stolicu a dobili clanske od kluba na deset godina znaci cist racun izmedu kluba i navijaca koji su spremni kupiti ulaznice unaprijed bez obzira na igru kluba...to se zove ljubav i tu nema nikakve sadake donacije..jednim djelom pomogla uefa ko sto svugdje pomaze u svjetu za razvoj fudbala.,jedan dio savez da konacno dobije kvalitetan.stadion za repku...kantonalno ministarstvo sporta i kulture donira isto svake godine u oba kluba...opstina donirala jer su i navijaci gradani iste i poreski obaveznici a novac je narodni...naravno politicka struktura to radi i sa racunom za dobivanje glasova...Ajnađic je to za 1 KM takođe osmislio u izbornoj.godini...mislim da se Sarajevo za****lo upecalo ,no to pase rukovodecoj strukturi u klubu...a ne samom klubu...trebali su na.butmiru pa lagano pravit svoj stadion za 5 miliona vec neki solidan u.prvoj fazi po receptu Veleza.....a da oni nemaju odnos prema klubu kao.Zeljo pokazao je Blekicev pokusaj raspisivanja dionica medu navijacima i igracima koji je propao zbog slabog odziva....kopiran pokusaj od Hajduka i onda da se izvadi situacija Kusturica na nekom biznis forumu naleti na Tana kome je cifra od 1,5 mil eura bila smjesna...al brzo se kutariso levata koji bi da nije bilo tog puta finansijski losi bili od Celika...pozdrav !
Lafac
Po komentarima malenih s Lavora primjetio sam da ih boli činjenica da se navijaci FKŽ i njihovei bivsi igrači ujedinili da pomognu svom klubu u borbi za naslov prvaka. hvala svima koji su već kupili i koji će da kupe kartu i pomognu svom klubu koji je još uvijek u njihovom vlasništvu za razliku od vijetnamske kurvve koja prosipa svoju zavist na našim temama (čast izuzecima). Mogu samo reći da akcija ide super i da je odziv kao inače vrlo velik!! Naprijed Željo ljubavi moja !!!
melchinho
Kad Velež pokrene akciju, to je vrijedno pohvale, kad Željezničar pokrene akciju (već drugi put), onda je to traženje sadake i ostale izmišljotine. Velik si Željo!
rabodimis
Razlika je.. U Velezu su to trazili navijaci a ne klub.. To je bilo wow.. A ovo je samo pokusaj kopiranja Rodjenih i to los.. da ne kazem prosjacki...
melchinho
Svako poštovanje vašoj akciji, ali i prvi i drugi put navijači slali molbu klubu, ali uredu je, nastavite živjeti u zabludama.
Lafac
Za tvoju informaciju i ovdje su navijači tražili akciju za prodaju i ako ćemo o tome zaboravili ste da je vec Željo-čelik bila ista akcija a poslije nas svi svojataju ideje(u konkretnom slučaju Rodjeni i ako meni to ne smeta) koje su pokrenuli navijaci FKŽ prvi u BiH!! Ipak smo mi navijaci FKŽ i još smo mi svi vlasnici kluba za koji navijamo za razliku od vijetnamske kurvve koja se više ništa ne pita u klubu pa je bole ovakve akcije navijača FKZ!!!
Atromitos
Dzan.1921
za sve druge klubove u bih, institucija
MehoS
Bili i ostali svjetlosnu godinu ispred svih. 1921.
JointUnion87
@Atromitos Dao bi ti mamine g.zice da imate navijace kao sto ih imaju Zeljo i Velez. I mi, i Rodjeni, imamo SVOJ stadion. Vi mozete 'rentati' Bilino Polje ;) Migranti.
MehoS
Taceoni
Pa covjek za Velez kupio 1000 karata a nikad nije ni igrao niti ga je klub zaduzio sa cim toliko o tome
JointUnion87
Da, i? Nigdje veze. Drugi clanak.
rabodimis
To je jedan gospodin iz Mostara, za svog unuka kupio..iz ljubavi, niko mu nije trazio.. a ovi redovo TRAZE od Dzeke i ostalih. Dzeko im je spasavao klub bar dvadesetak puta.. Mescini da mu i u mjesecnom izvjestaju iz banke ima stavka "porez za selju"... inace kucaju, zvone, prate.. hiljade njih sa ispruzenim dlanovima... manijaci pravi..
JointUnion87
Jednom ŽELJO, VAZDA ŽELJO!
copinjo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti