Na Grbavici proveo samo tri mjeseca, pa se vratio u Sloveniju

Najavljen kao veliko pojačanje, ali...

Na Grbavici proveo samo tri mjeseca, pa se vratio u Sloveniju

Samir Mlaćo

Nekadašnji član Željezničara Rok Elsner pronašao je novi klub. Naime, Elsner se vratio u Sloveniju, tačnije NK Triglav Kranj.

Elsner je na Grbavici od čelnika Željezničara najavljen kao veliko pojačanje, ali nije se naigrao. Upisao je tek šest nastupa, te nakon samo tri mjeseca napustio Grbavicu.

Imao je važeći ugovor sa Plavima, ali je saradnja raskinuta, te je 32-gdišnji Slovenac krenuo u potragu za klubom. Na kraju se skrasio u Triglavu, devetoplasiranom timu Slovenije, koji vodi bitku za opstanak u Prvoj ligi.

Elsner je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za NK Domžale, HN Billows, Grudzladz, Energie Cotbus, Haugesund, Aris Salonikl, Slask Wroclaw, Al Shabab, Interblock, Wehen... Upisao je i 13 nastupa za mladu reprezentaciju Slovenije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi