Slišković: Nije me iznenadila dominacija Želje protiv Širokog

Baka pred posljednju utakmicu u polusezoni

Slišković: Nije me iznenadila dominacija Želje protiv Širokog

U prostorijama HŠK Zrinjski jutros je upriličena press konferencija povodom posljednje utakmice jesenjeg dijela prvenstva koju će Plemići u subotu odigrati s Čelikom. Okupljenim novinarima, po običaju, obratio se trener Zrinjskog Blaž Baka Slišković.  

"Prije ovih posljednjih utakmica, naš plan bio je dobiti sve. Uspjeli smo u zadnja dva susreta i sada u Zenicu idemo završiti polusezonu pobjedom. Nažalost po Čelik, oni nisu u formi, daleko su od svojih najboljih dana i mi imamo velike izglede da se iz Zenice vratimo s punim plijenom. Respektiramo Čelik i znamo da nas ne čeka lagan posao ali i po formi i po kvaliteti smo trenutno ispred njih. Ovaj tjedan radili smo maksimalno ozbiljno, te budu li naši igrači na svom maksimumu, rezultat ne bi smio izostati. Svjesni smo koliko nam taj sutrasnji rezultat znači, pa ćemo dati sve od sebe da pobjedom završimo polusezonu", rekao je Slišković i dodao:

"Puno nam znači pobjeda sutra, tim prije što smo do prije mjesec dana upali u veliku krizu i prosuli ogromnu bodovnu prednost. Ali dobro, to je sada iza nas, opet smo u par bodova s glavnim konkurentima".

Osvrnuo se strateg Mostaraca i na stanje u momčadi:

"Trenutno nemamo kartoniranih igrača, ali problem je što čak osmorica imaju po dva žuta kartona. Morat ćemo se dobro potruditi da sutra u teškoj utakmici koja nas očekuje netko od njih ne dobije treći i ne propusti slijedeću, tj.prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstva koju ćemo kući igrati protiv GOŠK-a. Na jednom od zadnjih treninga ozlijedio nam se Laštro tako da on ne konkurira za Čelik, ali ozljeda nije teže prirode, tako da će on biti na dispoziciji na početku priprema za proljetni dio.

Na pitanje da li ga je iznenadila dominacija Željezničara nad Širokim u posljednja tri susreta Baka je rekao:

"Pa nije me to posebno iznenadilo, iako, dobiti Širokog tri puta zaredom nije mala stvar. Kada znamo da njima Široki tradicionalno ne leži, posebno na Grbavici, to daje još veću težinu ovim pobjedama. Željo je u sjajnoj formi i mogu slobodno reći da je sreća i za nas i za ostale konkurente da ovaj dio prvenstva završava sutra jer ponavljam, Željezničar je u uzlaznoj formi i sreća je da od sutra idemo na zimsku pauzu. U ove tri utakmice pokazali su sjajnu trkačku spremu, pretrčali su Širokobriježane i upravo taj segment vidim kao onaj koji im je u ova tri susreta donio dominaciju nad Širokim".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upitan je Slišković i za plan nakon sutrašnje utakmice.

"Pa, već u nedjelju imat ćemo redovni trening. Igrači koji igrali u punoj minutaži odradit će lagani rekuperacijski, dok će ostali raditi uobičajeno. U ponedjeljak ćemo imati zajednički ručak, a prije njega, stručni stožer će imati sastanak s dopredsjednikom Šulentom da vidimo što nas to nije zadovoljilo u ovih 4, 5 mjeseci, počev od utakmica s Mariborom pa do danas. Napravit ćemo i plan za eventualno dovođenje pojačanja na pozicijama koje detektiramo kao deficitarne. Igrači su slobodni odmah nakon tog ručka, a početak priprema bit će zakazan za 7.ili 8.siječanj. Imat ćemo šest tjedana za pripreme što je sasvim dovoljno da proljetni dio dočekamo potpuno spremni", završio je Slišković posljednju press konferenciju jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi