Na Grbavici već misle na narednu sezonu: Pet stranaca na probnom radu

Hoće li neko zadovoljiti?

Na Grbavici već misle na narednu sezonu: Pet stranaca na probnom radu

E. Škorić

FK Željezničar je jučer poražen od Čelika na Grbavici, a već ujutro su Plavi na nogama.

U toku je regeneracijski trening Željezničara. Igrači koji jučer nisu igrali i koji su bili na klupi danas su u pogonu.

Zanimljivo da je na treningu i pet novih igrača. Kako smo uspjeli saznati, radi se o trojici Senegalaca, jednom Brazilcu i jednom Argentincu sa italijanskim pasošem.

Na Grbavici nisu željeli govoriti o imenima, pošto je jasno da je još daleko od toga da bi neko od njih mogao i ostati u timu Želje. Uspjeli smo saznati da je jedan napadač, dok su ostali igrači iz odbrane.

U utorak i četvrtak Plavi će odigrati prijateljske mečeve koji će doći kao proba za strance koji su danas na treningu, ali protivnici za sada nisu određeni.

Osim nakon novog razočarenja: Čelik je znao šta hoće, nismo imali ni sreće

Mali broj navijača bio je vidno nezadovoljan nakon meča. Svoje viđenje dao je trener Plavih sa Grbavice Amar Osim.

"Zaslužena pobjeda ekipe Čelika koja je došla sa nekim ciljem i ponašala se tako. Čelik je znao šta hoće, kako želi doći do toga i na kraju su to ostvarili. Mi smo ovu utakmicu odigrali ne znajući šta hoćemo, mislim na sam pristup. Zaboravili smo da igramo protiv dobrog tima koji ima dobrih igrača, te da nas može kazniti što su i uradili. Nismo imali ni sreće realno jer neke šanse nismo ni iskoristili, ali mi je prvi dojam taj da je Čelik znao šta hoće dok smo mi igrali ”šta bude” što danas nije ”upalilo” jer utakmica nije otišla u našu korist. Utakmica je korektna, protivnik je došao da igra bez grubosti, kazao je Osim na press konferenciji. Željo će sezonu završiti gostovanjem kod Tuzle City.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Vidjeti će te u bliskoj budućnosti pravog Želju,sad uživajte još koji dan.
2 12
Fcs
Vi ste dogodine cvajta, abgd...
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi