Na Grbavici večeras nema muzike, s razglasa će biti puštena samo jedna jedina pjesma

Zbog tuge koja se nadvila nad BiH

Na Grbavici večeras nema muzike, s razglasa će biti puštena samo jedna jedina pjesma

Endin Čaušević

Željezničar i Borac igraju večeras derbi u okviru trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a na stadionu Grbavica večeras neće biti muzike i bit će puštena samo jedna pjesma.

Tuga se nadvila nad cijelom Bosnom i Hercegovinom nakon jučerašnjih užasnih dešavanja koje su zadesile Gradačac.

Bodybuilder Nermin Sulejmanović je jučer ubio tri osobe u Gradačcu u krvavom pohodu koji je šokirao BiH i region, a kasnije je i sam sebi oduzeo život.

Dešavanja iz Gradačca šokirala su našu državu nad kojom se nadvila tuga zbog tužne sudbine koja je zadesila nastradale u ovom užasnom činu Sulejmanovića.

Zbog toga su u Željezničaru večeras odlučili da neće biti uopšte puštanja muzike pred početak utakmice, na poluvremenu i na kraju kao što je inače običaj.

Kolektiv FK Željezničar je donio odluku da zbog dešavanja u Gradačcu nije primjereno da se pušta muzika, te su to saopštili navijačima koji pune tribine stadiona Grbavica.

Također, iz kluba su potvrdili da će večeras biti puštena samo jedna jedina pjesma, a to je himna ovog kluba "Grbavica". Pjesma će kao što je to već tradicionalno biti puštena pred sami izlazak igrača na teren.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da se očekuju na tribini i gostijući navijači koji će stići u toku prvog poluvremena.

Inače, utakmica Željezničara i Borca počinje u 20:45 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti