Na Koševu 5000, na ostalim stadionima ukupno 2750 gledalaca

Veoma loša posjeta u 21. kolu

Na Koševu 5000, na ostalim stadionima ukupno 2750 gledalaca

Odigrane su sve utakmice 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, koje ćemo pamtiti po izuzetno lošoj posjeti na stadionima.

To se može reći za sve utakmice osim one na Koševu, gdje je meč Sarajeva i Širokog Brijega pratilo 5.000 gledalaca, a to je gotovo duplo više nego na svih pet ostalih mečeva zajedno.

Jedina od preostalih pet utakmica na kojoj se okupio četverocifren broj gledalaca odigrana je u Bijeljini, gdje je meč Radnika i Slobode gledalo 1.000 ljudi.

Meč Krupe i Čelika gledalo je 600 ljudi, dok je gostovanje prvaka Zrinjskog na stadion Mladosti privuklo svega 550 gledalaca. Veoma loše posjećen bio je i meč Metalleghea i Željezničara u Banjaluci kojem je prisustvovalo samo 350 ljudi, a još manje gledalaca bilo je na utakmici Olimpika i Viteza - samo 250.

Ukupno je današnje utakmice gledalo samo 7,750 gledalaca, u prosjeku skromnih 1.291 po susretu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo - Široki Brijeg 5.000
Radnik - Sloboda 1.000
Krupa - Čelik 600
Mladost - Zrinjski 550
Metalleghe - Željezničar 350
Olimpik - Vitez 250

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi