Sarajevo gurnulo Široki u Ligu za opstanak

Poznati svi učesnici Lige za prvaka

Sarajevo gurnulo Široki u Ligu za opstanak

E. Škorić

Nakon što su završeni mečevi 21. kola Premijer lige BiH, poznati su svi učesnici Lige za prvaka i Lige za opstanak.

Derbi kola odigran je na Koševu, a Sarajevo je današnjom pobjedom od 2:0 nad Širokim Brijegom zadržalo drugo mjesto na tabeli sa dva boda manje od Zrinjskog.

Ovaj poraz je za goste s Pecare značio i kraj nadanja da će igrati u Ligi za prvaka. Široki je sa 27 bodova na sedmom mjestu, dok šestoplasirana Krupa ima 31 bod i na taj način je obezbijedila Ligu za prvaka kolo prije kraja regualarnog dijela sezone.

U Ligi za prvaka igrat će Zrinjski, Sarajevo, Željezničar, Radnik, Sloboda i Krupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Ligi za opstanak igrat će Široki Brijeg, Mladost, Vitez, Metalleghe, Čelik i Olimpik.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi