Na Koševu se nije proslavio, sada našao novi klub?

Makedonac pred novim angažmanom

Na Koševu se nije proslavio, sada našao novi klub?

Marjan Altiparmakovski se nije proslavio u FK Sarajevo. Makedonac je na Koševo stigao u zimskom prijelaznom roku iz litvanske Sudove, ali u dresu bh. premijerligaša je odigrao svega dvije utakmice, pa je rastanak na kraju sezone bio neminovan.

Proteklih mjeseci Altiparmakovski je intenzivno tragao za novim klubom, a kako stvari stoje, naredna stanica u karijeri ovog 27-godišnjeg napadača bi mogla biti Albanija.

Naime, albanski mediji su objavili kako je Altiparmakovski ponuđen Partizaniju, te da su dvije strane vrlo blizu dogovora, a u narednim danima ćemo sasvim sigurno dobiti i konkretne informacije hoće li pristupiti tamošnjem prvoligašu.

Altiparmakovski se kroz dosadašnju karijeru već okušao u nekoliko zemalja. Izuzimajući epizodu u našoj zemlji, ranije je igrao u Litvaniji, Hrvatskoj, Makedoniji i Grčkoj. Bio je i mladi reprezentativac Makedonije.

S druge strane, Partizani je proteklu sezonu u Albaniji okončao na petoj poziciji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi