U FK Sarajevo se sjetili velikog Mustafe Hukića

Lijepa gesta

U FK Sarajevo se sjetili velikog Mustafe Hukića

Danas se navršava 19 godina od smrti legendarne desetke s Tušnja, Mustafe Hukića.

Hukić je poginuo u saobraćajnoj nesreći u mjestu Devetak kod Lukavca u 48. godini života. U trenutku tragične smrti Hukić je bio na kormilu Slobode, među tuzlanskim navijačima je bio omiljen, a ni danas, nakon 19 godina, sjećanje ne blijedi.

Ispred FK Sarajevo na mezarju legende Slobode danas je cvijeće položio prvotimac Amar Rahmanović, što je i objavljeno na zvaničnoj klupskoj stranici.

Ostat će, također, Hukić upamćen i kao prvi trener A reprezentacije BiH u stručnom štabu selektora Fuada Muzurovića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi