Na Koševu se očekuje pobjeda

Sarajevo dočekuje Borac

Na Koševu se očekuje pobjeda

Ekipa Sarajeva, koja se nalazi u velikoj seriji pobjeda, na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu dočekaće banjalučki Borac, protiv kojeg će pokušati nastaviti niz trijumfa.

Trener bordo tima Mirza Varešanović optimista je uoči sutrašnjeg duela, iako mu u ekipi nedostaje nekoliko igrača.

"Borac dočekujemo u jednom pozitivnom ozračju i očekujem pobjedu. U sastavu neće biti Veldina Muharemovića, dok će Brazilac Juninho morati na dodatne medicinske preglede. Ipak, to ne umanjuje naše šanse i tri boda su jedino što će nas zadovoljiti u ovom susretu", rekao je na današnjoj konferenciji za medije trener Sarajeva.

Javnosti se potom obrato i napadač bordo tima Adis Jahović.

"Serijom pobjeda i dobrih rezultata stvorili smo jako dobru atmofseru u ekipi. Protiv Borca idemo na pobjedu, kao što idemo i u svakom drugom susetu. Pred svojim vjernim navijačima blizu smo ostvarenja cilja, a to su tri boda", rekao je Jahović.

Susret 6. kola premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Borca na programu je sutra na stadionu "Asim Ferhatović Hase" sa početkom u 18:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.