Na meti 19-godišnji igrač Radnika iz Surdulice?

Potencijalna akvizicija PSV-a

Na meti 19-godišnji igrač Radnika iz Surdulice?

D. Vejo

Jedan od poznatijih skauta svijeta a ujedno i jedne od najboljih fudbalskih škola Roy Beukenkamp, sjedit će u subotu na tribinama u Surdulici gdje će pratiti meč između tamošnjeg Radnika i Mladosti iz Lučani. Tačnije sve oči će biti uprte u 19-godišnjeg veznog igrača Radnika Samuela Owusu, kojeg Beukenkamp želi vidjeti u redovima PSV-a

Reprezentativac Gane Samuel Kwame Owusa pruža sjajne partije u dresu Radnika. On igra trenutno svoju drugu sezonu u dresu plavih iz Surdulice. 

Do sada je odigrao 21 utakmicu, četiri puta je bio strijelac a dva puta asistirao za pogodak. Prošlog vikenda u meču koji je njegov tim igrao u Ivanjici protiv Javora postigao je jedini gol na utakmici i tako svom timu donio tri boda kao i osmu poziciju na tabeli, čime ih je još više približio play-offu. 

Da li će ona akvizicija Holanđana biti Owuse, ostaje da vidimo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi