Na Monumentalu nema mjesta ni za zrak!
Prvi meč Boce i Rivera završen je rezultatom 2:2, ali kako ne važi pravilo gola u gostima, večeras nas čeka ludnica i veliki spektakl

Navijači čekaju da meč počne

Na Monumentalu nema mjesta ni za zrak!

Edmir Škorić

Monumental je pun, navijači s nestrpljenjem čekaju da igrači izađu na teren, mada niko sa sigurnošću ne zna hoće li se to večeras dogoditi.

Nakon nereda i napada na autobus s igračima Boce, gosti traže da se utakmica ne igra, ali ih FIFA i CONMEBOL prisiljavaju da igraju i ne žele da se odgodi za ustra.

Fernando Gago je rekao da dosta Bocinih igrača ima problema s disanjem, Carlos Tevez tvrdi da "nismo obavezni da odigramo meč", ali svim silama ih žele večeras na travnjaku Monumentala.

Prema posljednjim informacijama, druga utakmica finala Copa Libertadoresa počet će najranije u 23:15. Podsjećamo da je prvobitno trebala da počne u 21 sat, pa je pomjerena za sat kasnije, ali i dalje svi s nestrpljenjem čekaju da Superklasiko počne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi