8

Komentari (8)

Fareus1921
Adnanos
Nisu oni igrali dobro vec su drugi igrali lose a pogotovo Lester. Manchester je prokockao dosta poena u zadnjim utakmicama
Bohemia
Drug nisi ti ociglednonuntoku, al eto bitnonje da nesto napises. MAN UTD OD ZADNJIH 10 utakmica ima osvojenih 24 boda, uz gol razliku 24:6. O cemu ti onda pises?
Adnanos
Igrali su protiv odpisani I veoma losi timova a kad su bas morali pobijedit igrali su nerijeseno protiv West Hama i Southamptona. Ja sa jos prije 10 kola govorio da ce sigurno zauzet mjesto koje je vodi u Ligu Prvaka a to sam tvrdio na osnovu rasporeda jer sam vidio protiv koga sve treba igrati. Nemoj zaboravit da je Juve izgubio protiv Cagliarija i zadnji 30 godina u zadnjim kolima timovi koji nemaju za sta igrat i gube. A protiv koga su to Man U igrali zadnji 5 kola, C Palace, Bournemouth i kompanija. Pobijedili City kao sto je Cagliari Juventusa. Saberi se, razmisli pa onda pametuj.
Bohemia
Leicester : Man Utd 0:2 Man Utd : Leicester 1:0 Spurs : Man Utd 1:1 Man Utd : Spurs 2:1 Man Utd : Man City 2:0 Man City : Man Utd 1:2 Chelsea : Man Utd 0:2 Man Utd : Chelsea 4:1 Ma los Manco...
user1593552852
Šefe, nije "zadnji", nego "zadnjih".
Adnanos
Jbg care, kad od svoje 9 godine ucim vise jezika odjednom a zivio sam u 6 razliciti drzava onda nekada pozurim pa pogresno napisem ali razumijes ti opet.
Stari_trafford
3 x ove sezone i chelsea i city
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.