Na Pecari predstavljeni novi igrači

Večeras počinje turnir Gojko Šušak

Na Pecari predstavljeni novi igrači

Danas je u prostorijama NK Široki Brijeg održana konferencija za medije povodom početka Memorijalnog turnira Gojko Šušak te su predstavljeni i novi igrači Širokog.

Utakmicom na kampu Musa-Karačić u 18:00 sati turnir će otvoriti GOŠK i RNK Split, dok će druga utakmica biti također večeras u 20:30 sati na Pecari, a sastat će se domaćin Široki Brijeg i Zadar.

Širokobriježani su odradili dio priprema u Širokom, a dio na Kupresu, nije bilo posebnih negativnih stvari i ozljeda pa je trener Bloudek zadovoljan i s tim ali i s odrađenim do sada.

„Mislim da smo dobili kvalitetna pojačanja. Pripreme su prošle dobro i mislim da ćemo dobru spremu na turniru kao pripremu za prvenstvo i Europu. Nadam se da ćemo večeras protiv Zadra pokazat naše težnje i orijentaciju u igri za iduću sezonu. Cilj je kao i svake sezone vrh tablice i izlazak u Europu, ali iskreno se nadam da ćemo ovaj put otići i korak dalje.“, rekao je trener Širokog Marijan Bloudek.

„Osjećam se kao domaći igrač. Dolazim iz grada koji je u blizini, poznajem dosta igrača od prije i tu nema nikakvih problema. Ekipa je dobra, spremni smo, idemo utakmicu po utakmicu.“, rekao je novi napadač Širokog Krešimir Kordić.

„Dečki su me odlično primili kao i stručni stožer. Svi znamo ambicije kluba i na nama je da damo maksimum od sebe u svakoj utakmici. Široki je i prošle sezone imao jaku momčad i uz pojačanja ove sezone nadam se da ćemo ići i korak dalje.“, rekao je Damir Džidić.

„Hvala svima u klubu što su prepoznali moje kvalitete i moj rad i što sam ponovno na Pecari. S pravom se možemo nadati dobrim rezultatima jer imamo dobru ekipu. Konkurencija je jaka na svakoj poziciji i na nama je da radimo i da se borimo za svoj mjesto.“, rekao je Damir Zlomislić, igrač Širokog koji je igrao na posudbi u GOŠK-u.

„Hvala klubu i igračima koji su me krasno primili. Kao što su moji suigrači rekli, na nama je da radimo, da damo maksimum i da idemo na pobjedu  svaku utakmicu.“, rekao je Sandro Bloudek.

Jedini novopridošli igrač koji danas nije predstavljen je Davor Landeka koji je morao na liječnički pregled.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije