Na PlayStationu igrao s jednim, izabrao druge: "Barcelona ili Real? Imao sam tri dana..."

Kaže da je to najbrža stvar što je uradio

Na PlayStationu igrao s jednim, izabrao druge: "Barcelona ili Real? Imao sam tri dana..."

Admin Čaušević

Barcelona i Real Madrid su možda i dva najveća kluba na svijetu i između njih vlada rivalstvo koje ponekad prelazi granice sportskog. 

San svakog fudbalere ja da jednog dana nosi dres Blaugrane ili Los Blancosa, a samo rijetki na stolu imaju ponudu od oba kluba.

Izbor da bira imao je i Vinicius Junior koji sada nastupa za Real Madrid, a karijeru je počeo u Flamengu.

"Kažu mi da sam brz? Da, ali dribling nije najbrža stvar koju sam uratio, već izabrati između Barcelone i Reala", rekao je Brazilac te nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imao sam dvije ponude i tri dana da izabrem. Na PlayStadionu sam igrao s Barcelonom, ali nisam ni sumnjao da ću igrati za Real", dodao je on.

Real Madrid je Viniciusa prije tri godine platio 45 miliona eura, a ovaj 20-godišnjak je tek na momente znao opravdati uloženi novac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi