Na Tušnju igraju BiH i Srbija

Ništa od stolica na sjevernoj tribini stadiona

Na Tušnju igraju BiH i Srbija

Mlade reprezentacije BiH i Srbije odigrat će prijateljsku utakmicu 4. juna na stadionu Tušanj u Tuzli. Ljubitelji fudbala su se potajno nadali kako će se na sjevernoj tribini stadiona postaviti stolice kako bi ugođaj za utakmicu reprezentativnih selekcija bio potpun. 

No, Dževad Šećerbegović upravnik stadiona Tušanj rekao nam je kako to nije moguće. 

“Mi smo odabrali najboljeg ponuđača, firmu iz Širkog Brijega koja je radila i Maksimir. Međutim, ostao je žalbeni rok i dok se to sve okonča čekat ćemo na postavljanje stolica još dva mjeseca”, kaže Šećerbegović. 

Inače, sjeverna tribina stadiona Tušanj, koja je u potpunosti natrkivena, trebala bi primati oko 3.500 gledalca. Ovako u susretu reprezentacija BiH i Srbije koristit će se zapadna tribina, a navijači će na sopstvenu odgovornost, ukoliko izvođač radova i policija dopuste, ići na sjever.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.