Na utakmicu donijeli u kovčegu mrtvog prijatelja koji je ubijen na igralištu

Ti ludi Komlumbijci

Na utakmicu donijeli u kovčegu mrtvog prijatelja koji je ubijen na igralištu

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana javnosti je bila šokirana navijačem argentinskog Racinga koji je na proslavu titule donio lubanju svog dede kojeg je iskopao na groblju.

Da su južnoamerikanci pravi fanatici dokazano je još jednom nevjerovatnim događajem koji se desio na utakmici kolumbijskog Cucute Deportiva. Naime, svi su bili u šoku kada se na tribini navijača ovog kluba pojavio kovčeg i nisu znali šta se dešava.

Mnogi su mislili da je to samo način da navijači ovog tima provociraju protivnika, ali su se prevarili. Nakon utakmice jedan od navijača je izjavio da se u kovčegu zaista nalazilo tijelo.

Radi se o 17-godišnjem mladiću koji je dan prije ubijen, a njegovi prijatelji odlučili su da njegovo tijelo donesu u kovčegu na utakmicu kluba za koji je navijao.

Ovaj mladić Christoper Jacome ubijen je dok je igrao fudbal i prema svemu sudeći je bio samo na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Njegovi prijatelji su kovčeg nosili po tribini, a zatim su ga odnijeli na groblje gdje je ovaj 17-godišnjak sahranjen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti