Naby Keita od nedjelje igrač Liverpoola

Prenose engleski mediji

Naby Keita od nedjelje igrač Liverpoola

Vezni fudbaler iz Gvineje Naby Keita od nedjelje će postati novi fudbaler Liverpoola, prenose engleski mediji. 

Keita je dugo vremena želja Jurgena Kloppa, ali transfer je dogovoren tek prošlog ljeta i to za cijenu od čak 75 miliona eura. Ipak, problem za navijače Liverpoola je činjenica da je dogovoren dolazak Keite tek na ljeto, odnosno barem je do sada tako bilo.

Otkad je Liverpool prodao Coutinha u Barcelonu, počela je priča da bi Keita mogao doći već u januaru, a to će se na kraju i dogoditi. Iako je Klopp konstantno demantovao mogućnost ovog dogovora, na kraju su čelnici Liverpoola ipak uspjeli da se dogovore sa Leipzigom i Keita će veoma brzo postati njihov fudbaler.

Kako isti izvori prenose, Keita bi posljednji meč za Leipzig trebao odigrati u subotu protiv Schalkea, nakon čega će se zaputiti u Liverpoool gdje ga čeka predstavljanje s dresom novog kluba.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije