Nadarević nadomak Bundeslige

Pregovori u toku

Nadarević nadomak Bundeslige

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Safet Nadarević najvjerovatnije će naredne sezone pojačati bh. koloniju u njemačkoj Bundesligi.

Nadarević, koji je još uvijek igrač turskog Eskišehirspora, nalazi se u pregovorima sa predstavnicima dva bundesligaška kluba.

"Menadžeri imaju još nekoliko dana da mi završe klub u Bundesligi i prema informacijama koje imam skoro je sve završeno", kaže Nadarević za Avaz Sport.

Međutim, za sada je nepoznato o kojim se tačno klubovima radi.

"Nemojte me pitati za ime kluba, jer ne želim o timovima uopće govoriti. Proše sezone sam govorio da prelazim u engleski Bolton, pa je transfer propao. Sada ću samo šutjeti, dok se transfer ne realizira", dodao je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti