Nadarević poziva na oprez

Pred meč sa Luksemburgom

Nadarević poziva na oprez

Edmir Škorić, foto: A. Balić

Safet Nadarević je, poput i većine naših igrača, optimista uoči prvog kvalifikacionog meča za odlazak na EP 2012. godine u Poljsku i Ukrajinu.

Iako je jasno da će nas u petak ugostiti jedna od najslabijih svjetskih nogometnih reprezentacija, stoper turskog Eskisehirspora i jedan od standardnih prvotimaca u timu selektora Safeta Sušića smatra da treba biti oprezan.

Nadarević, naime, ističe kako nam opomene moraju biti (ne)uspjesi u prijateljskim utakmicama, a posljednja u nizu svakako onaj remi na Grbavici protiv Katara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.