10

Komentari (10)

2323
Jel to ta cuvena Akademija
B.C.
Takav ce biti rezultat i u ponedeljak aBd
Brazuka
Akademci hahahahahahs bravo plaviii
Italijan donio preokret u akademiju.
rabodimis
Jesil vidio crnjaka.. Nema bolan Seje Brajlovica na dunjaluku.. To cevapa, to pljeskavica, to teletine ispod saca.. Taj covjek donosi prave stvari.. ;) ...a ne ko onaj zabar iz Firence, ublehas.. Bruka.. Ni u Izraelu nije bio a Sejo dva puta iso...
Baš tako. Sejo papak. Italijan šminka, ostavio traga u italijanskom fudbalu, žabar, lijep, dobro se oblači. J.... Seju i njegove pare. Voli pogrešan klub a to što su akademci dobili po guzici, rješenje je u parmezanu i makaronama. Ciao Bella!
rabodimis
@albis Eeeeee ba, Sejo 2 puta u Izraelu bio.. Ime !!! Sejo je 100% najbolji mesar medju fudbalerima i najbolji fudbaler medju mesarima.. Prva zvijezda zelje, definitivno.. Bez njega vas ne bi bilo pola.. naklon za gospodina.. ;) ...A mi truhnemo sa nakim zabarima.. tctctc.. PS Znas li ko je bio sampion Jugoslavije za omladinske kategorije 1957, 1962, 1967, 1982 i 1985 ?
Ne znam. Ali znam ko je prvi u ekipnom sportu BiH prezimio u Evropi. Neka juniorska Liga prvaka. Neki Atletiko Madrid. Nego, je li žabar primač ili davač?
rabodimis
@albis Braca ne znam ni ja. Veze nisam ni imao da postoji juniorska LS dok vi niste paniku napravili oko toga.. Mi nesto ozbiljnije ocekujemo tek od seniora.. A djeca nek se igraju.. ;) PS Za to "primac/davac" raspitaj se kod vaseg predsjednika, on je maher, on je i "primac" i "davac"... Rado prima po Londonu i lako zabija na Grbavici.. Ocito je, sa njim nema nedoumica ko sa zabarom.. ;)
Drago mi je da si saznao za juniorsku ligu prvaka preko najboljeg kluba u BiH. Panika je bila. Jašta. 9.000 ljudi. To je panika. Još ovo. Vidim da imaš informacije iz prve ruke oko P i D. Je li bolilo kad si bio P?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.