Nagatomo danas potpisuje za Galatasaray

Dolazi na posudbu

Nagatomo danas potpisuje za Galatasaray

Defanzivac iz Japana Yuto Nagatomo danas bi trebao stići u Istanbul kako bi obavio ljekarske preglede u Galatasarayju.

Kako prenose brojni izvori u Italiji, uključujući i Sky Sport, Nagatomo će danas, posljednjeg dana prelaznog roka, potpisati za slavnu tursku ekipu.

Iako se ranije govorilo da bi Nagatomo mogao potpisati višegodišnji ugovor sa turskim timom i da bi Galata Interu trebala uplatiti sedam ili osam miliona eura, na kraju će Nagatomo doći samo na šestomjesečnu posudbu.

Japanski fudbaler trenutno ima najduži staž u ekipi Intera, a važeći ugovor ga za Nerazzurre veže do ljeta 2019. godine. Ipak, obzirom da ove sezone nije u ozbiljnim planovima Spallettija, on se na kraju odlučio za odlazak.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi