Nagelsmann: Neću trenirati Borussiju Dortmund

Smirio navijače Leipziga

Nagelsmann: Neću trenirati Borussiju Dortmund

E. Škorić

Perspektivni trener Leipziga Julian Nagelsmann rekao je da ne planira voditi Borussiju Dortmund.

Nagelsmann trenutno s dosta uspjeha vodi Leipzig, a povezuje se s Borussijom kao dugoročno rješenje na poziciji glavnog trenera, nakon što je prethodno privremeno taj posao pripao Edinu Terziću.

"Nema razloga za zabrinutost zbog Borussije. Situacija s Borussijom ostala je ista kao i za moje vrijeme kao trenera Hoffenheima. Nije bilo dogovora niti će biti", rekao je Nagelsmann.

"Osjećam se ugodno i moram postići velike ciljeve u Leipzigu. Kao što sam rekao, nema razloga da se iko u klubu nervira zbog priča o odlasku u Dortmund", dodao je.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Upravo će Leipzig i Borussia Dortmund odmjeriti snage u subotu od 18:30 sati.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi