Nageslmann počeo porazom na klupi Bayerna
Foto - FC Bayern

Bavarci izgubili od Kolna

Nageslmann počeo porazom na klupi Bayerna

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern poražen je u današnjem pripremnom meču protiv ekipe Kolna rezultatom 3:2.

Novi trener bavarskog velikana Julian Nagelsmann nije u ovom susretu mogao računati na najveće zvijezde, pa su šansu za igru dobili uglavnom mlađi igrači.

Ipak, Bayern prvi dolazi do gola u ovom meču. Armindo Sieb je u sedmoj minuti pogodio za prednost od 1:0.

Koln jako brzo dolazi do preokreta. Golovima Thielmanna (19.) i Utha (26.) preokrenuli su rezultat na 2:1.

Na odmor se međutim odlazi neriješenim rezultatom 2:2. Drugi gol za Bayern postigao je Joshua Zirkzee u 33. minuti susreta.

Oglasi

Nastavak meča donosi samo jedan pogodak, a zabio ga je Koln. Trenutak doluke se desio u 56. minuti kada Uth pogađa za konačnih 3:2.

Julian Nagelsmann je tako porazom debitovao na klupi Bayerna, ali naravno stvari bi se vjerovatno mnogo drugačije razvijale da je u ekipi imao najveće zvijezde kluba.

Pripremni meč:

Koln - Bayern 3:2

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Pa iz ovog sastava ce samo Upamecano igrati,mozda Choupo Moting....
4 1
RealMadrid13
Pa vidi postave bolan..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi