Nagelsmann žali zbog povrede Bičakčića: "Potreban nam je..."

Propustit će gostovanje u Frankfurtu

Nagelsmann žali zbog povrede Bičakčića: "Potreban nam je..."

Zbog problema s povredom nije se očekivalo da će Ermin Bičakčić biti u sastavu Hoffenheima za meč s Leipzigom.

U posljednje vrijeme bh. nogometaš ima problema s listom, zbog čega ga nije bilo u sastavu za meč protiv Hannovera, a onda je u ponedjeljak pomalo iznenađujuće konkurisao za gostovanje u Leipzigu i proveo na terenu skoro pola sata.

U Hoffenheimu su željeli što prije Bičakčića spremiti za nadolazeće izazove, ali na kraju to je samo pogoršalo povredu, pa je naš defanzivac primoran pauzirati za vikend kada njegov tim gostuje u Frankfurtu kod Eintrachta.

"Protiv Leipziga se vidjelo da Bičakčić nije potpuno spreman. List mu je tvrd, ne osjeća se baš najbolje, ali nadam se da će uskoro biti potpuno spreman. Bičakčić nam je potreban", kazao je za njemačke medije Hoffenheimov trener Julian Nagelsmann.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prije nego što je zadobio povredu Bičakčić je bio neizostavan u postavi Hoffenheima, za svoje nastupe je dobijao vrlo visoke ocjene, što mu je bilo donijelo i mjesto idealnoj momčadi prvog dijela sezone.

Za očekivati da će u narednim danima Bičakčić biti ponovo onaj stari, uostalom to uz Nagelsmanna priželjkuje i selektor Robert Prosinečki pred nadolazeće kvalifikacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi