Nagli preokret: Tiago umjesto u BiH završio u Crnoj Gori

Ponovo će sarađivati s Edisom Mulalićem

Nagli preokret: Tiago umjesto u BiH završio u Crnoj Gori

E. Čaušević

Danas su se pojavila informacije da će se bivši igrač Željezničara, Tiago Faria, vratiti u Bosnu i Hercegovinu, ali od toga neće biti ništa.

Faria je prije nekoliko sezona nastupao u dresu Željezničara i navijači s Grbavice ga najviše pamte po golu u gradskom derbiju protiv Sarajeva kada je svom timu donio pobjedu.

No, prethodnih godina Tiago je nestao sa fudbalske scene i igrao je u nižim rangovima u Brazilu i Portugalu. No, pojavile su se informacije da se Tiago vraća u BiH i da će karijeru nastaviti u četvrtom rangu bh. fudbala i to u dresu FK Olimp s Pala.

Međutim, sad je jasno da od toga neće biti ništa jer će Tiago karijeru nastaviti u Crnoj Gori i tu u dresu Rudara iz Pljevlja. Ovaj klub saopštio je na Facebook stranici da je Tiago novi igrač Rudara gdje će ga ponovo trenirati Edis Mulalić.

Rudar je objavio da je klub iskoristio pravo registrovanja jednog bonus igrača van prelaznog roka i da su se odlučili za Tiaga. Iz Rudara su jasno poručili da očekuju igranje sambe Pod Golubinjom.

Top Komentari

kolumbo
kakva informacija,oborice sve preglede
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi