Zaboravili ste Tiaga? Ljubimac Grbavice pred povratkom u BiH

Pregovara s nekoliko timova

Zaboravili ste Tiaga? Ljubimac Grbavice pred povratkom u BiH

Pamtite li ko je Tiago Rodrigues Faria? U pitanju je, naravno, brazilski fudbaler koji je do prije nekoliko sezona imao priliku da nastupa za Željezničar, a njegovu epizodu na Grbavicu, između ostalog, obilježio je i gol u derbiju sa Sarajevom.

Imao je Tiago status ljubimca među najvatrenijim navijačima Željezničara, međutim spletom okolnosti epizoda na Grbavici nije pretjerano potrajal, pa je u međuvremenu otišao u Hrvatsku, zatim Brazil i na koncu Portugal.

S obzirom da se nedavno razišao s portugalskim niželigašem Realom, Faria je nagovijestio da bi se mogao vratiti ponovo u bosanskohercegovački fudbal, a s područja Pala objavio je i fotografiju na društvenim mrežama napisavši: "Vraćam se mojoj drugoj familiji."

Da postoje kontakti s jednim od klubova iz naše zemlje potvrđeno nam je i izvora bliskih igraču, a šta će od cijele priče biti i hoće li ovaj fudbaler ponovo zaigrati u Premijer ligi, ostaje da se vidi.

"Manijaci, uljepšali ste mi život"

Tiago je, podsjetimo, tokom igranja za Željezničar odigrao 23 utakmice u Premijer ligi i pritom je postigao pet pogodaka uz dvije asistencije. Koliko je zavolio klub u tom razdoblju nikada nije skrivao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Manijacima sam mnogo zahvalan, uljepšali su mi život kada sam došao u klub, Bosnu i Hercegovinu. Čast mi je što sam imao priliku nositi dres Željezničara", rekao je jedne prilike 30-godišnji Tiago.

Top Komentari

zmijuga.loma
Tiago is OK!!
0 11
xhx19313
Ovo je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvi mjesec primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah mi je kući ponuđeno najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. ------>>>> WebJob33.Com
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi