Nainggolan otvorio dušu i objasnio zbog čega je napustio Romu

Potpisao za Inter

Nainggolan otvorio dušu i objasnio zbog čega je napustio Romu

Endin Čaušević

Radja Nainggolan danas je zvanično potpisao ugovor s Interom do ljeta 2022. godine.

Belgijanac je iznenadio navijače Rome odlukom da napusti rimski klub u kojem je bio jedan od ljubimaca. Nainggolan je na kraju sezone donio odluku da je vrijeme za promjenu sredine, a ono što je dodatno iznenadilo Vučicu jeste njegov potez i odlazak u Inter.

Nainggolan je danas s Interom zvanično potpisao saradnju do ljeta 2022. godine. Roma će od ovog transfera zaraditi 24 miliona eura, a u suprotnom pravcu otišli su Davide Santon i Interov omladinac Nicolo Zaniolo. Nakon potpisa ugovora ovaj belgijski fudbaler objasnio je zbog čega je napustio Romu.

"Iskreno nisam očekivao ovako lijep doček. Sretan sam i jedva čekam da izmamim još više aplauza s tribina. Luciano Spalletti? Kod njega sam igrao najbolju sezonu i nadam se da to mogu ponoviti još jednom. U Interu su učinili sve da se osjećam važnim, a to je nešto što sam izgubio u Romi. U rimu su jednostavno izgubili vjeru u mene", rekao je Nainggolan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Nek si ti šiju išaro,nabjem te na qrac.
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi