Sutra potpisuje za Inter

Ludnica na aerodromu: Nainggolan stigao u Milano!

Endin Čaušević

Belgijski veznjak Radja Nainggolan doputovao je večeras u Milano, a već sutra bi trebao proći ljekarske preglede u Interu.

Nainggolan je već nekoliko sezona jedan od glavnih igrača u Romi i sigurno je da je veliko iznenađenje njegov odlazak u Inter. Belgijanac je večeras doputovao u Milano, a na aerodromu ga je dočekao veliki broj navijača Intera.

Ovaj vezni fudbaler trenutno se nalazi u Hotelu Melia, a već sutra bi trebao proći ljekarske preglede i potpisati ugovor s Interom. Belgijanac se po dolasku na aerodrom kratko obratio prisutnim novinarima, te otkrio da je sretan što je stigao u ovaj klub.

"Sretan sam što sam ovdje, a nadam se da će navijači biti još sretniji mojim igrama", kratko je izjavio Ninggolan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma bi od ovog transfera trebala zaraditi oko 24 miliona eura, a u suprotnom pravcu će Davide Santone, te Interov omladinac Nicolo Zaniolo. Santone i Zaniolo će sutra biti na ljekarskim pregledima u rimskom klubu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi