Nainggolanu baš ne ide: Odrekla ga se Belgija, a sada će i Roma?

Prelazi u Inter?

Nainggolanu baš ne ide: Odrekla ga se Belgija, a sada će i Roma?

Endin Čaušević

Radja Nainggolan neće baš po najboljem pamtiti ovo ljeto nakon što je prije nekoliko sedmica saznao da neće biti dio selekcije Belgije na Svjetskom prvenstvu.

Selektor Belgije, Roberto Martinez, napravio je veliku dramu objavom spiska nakon što nije uvrsio Nainggolana među igrače koji će igrati u Rusiji. Nainggolan je nakon toga napravio haos u belgijskog javnosti, a većina su mišljenja da je ovaj veznjak zaslužio da zaigra na Mundijalu.

Ipak, prema pisanju italijanskih medija nakon što ga se odrekao Martinez čini se da će isto uraditi i Eusebio Di Francesco. Navodno, Di Francesco je poručio čelnicima Rome da mogu prodati Belgijanca jer neće ozbiljnije računati na njega u narednoj sezoni.

Roma ima ponudu Intera od 35 miliona eura koju bi na Olimpicu rado prihvatili. Da je Nainggolan na izlazinim vratima Vučice pokazuje i činjenica da je rimski klub gotovo dogovorio dolazak Brune Fernandesa koji je slobodan igrač nakon raskida saradnje sa Sportingom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi