Najavljene najveće promjene u Wengerovoj eri

Veliki broj promjena na ljeto

Najavljene najveće promjene u Wengerovoj eri

E. Škorić

U redovima londonskog Arsenala doći će do velikih promjena na kraju ove sezone.

Arsene Wenger je oko 20 godina u Arsenalu, no navodno će ovo biti njegova najveća rekonstrukcija tima. Spreman je na ljeto da uveliko promijeni ekipu, nezadovoljan trenutnom situacijom.

Navodno je skaut Topnika Sven Mislintat već počeo da radi na transferima i sprema listu 'pravih' pojačanja za Wengera.

Daily Mail tvrdi da će klub vjerovatno napustiti Mesut Oezil i Alexis Sanchez, kojima ističe ugovor, a potom i Per Mertesacker, Mathieu Debuchy, Santi Cazorla, Theo Walcott i Olivier Giroud.

S druge strane, pokušat će Wenger da produži ugovor s Dannyjem Welbeckom i Aaronom Ramseyjem i ukoliko obojica odbiju nove ugovore i oni će postati bivši igrači sjevernolondonskog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče mogućih dolazaka, lista je zaista velika, na njoj su Abodu Diallo iz Mainza, Jean Michael Seri iz Nice, Nabil Fekir iz Lyona, Thomas Lemar iz Monaca itd...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi