"Najbitnije je da naša djeca igraju dobro"

Emir Obuća za SportSport.ba

"Najbitnije je da naša djeca igraju dobro"

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Fudbaleri Sarajeva sa visokih 5:1 na Koševu su danas savladali Rudar, a junak bordo momčadi bio je Emir Obuća, koji je postigao tri gola.

Izabranici Mirze Varešanovića u svim segmentima igre nadigrali su goste iz Prijedora o čemu svjedoči i ubjedljiva pobjeda. Najbolji pojedinac na meču bio je napadač bordo momčadi Emir Obuća, koji pak ne želi sebe stavljati u prvi plan.

"Pružili smo sjajnu partiju i to je u ovom trenutku najvažnije. Istina, drago mi je što sam postigao tri gola, ali vjerujte mi da je mnogo bitnije to što su mladi igrači opravdali očekivanja. Oni su budućnost Sarajeva i ja sam presretan zbog toga što iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje", rekao je Obuća za naš portal i dodao:

"Ova tri boda mnogo nam znače. Učvrstili smo se u vrhu premijerligaške tabele i polako idemo ka ispunjenju našeg cilja, a to je izlazak na evropsku scenu. Dobro igramo i samo je bilo pitanje vremena kada ćemo nekom napuniti mrežu. Nadam se da ćemo i nastavku sezone još mnogo puta obradovati naše navijače."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije