Najboljem drugu "ukrao" ženu, a sada joj posvećuje golove
FOTO: EPA

Najboljem drugu "ukrao" ženu, a sada joj posvećuje golove

Milanski Inter danas je u okviru 29. kola na svom terenu poražen od Atalante iz Bergama rezultatom 2:1. 

Gosti su poveli u 35. minuti susreta, a strijelac je bio Bonaventura nakon asistencije Moraleza. Već u narednom napadu domaćin je izjednačio, a u strijelce se upisao Maur Icardi. 

Upravo je Icardi u posljednje vrijeme u centru pažnje žute štampe u Italiji zbog činjenice da je u vezi sa suprugom svog najboljeg prijatelja i nekada napadača Barcelone, Maxija Lopeza.

Nakon gola postignutog protiv Atalante, Icardi je uzeo majicu na kojoj je pisao "Wan te amo", što u prevodu na naš jezik znači Wan volim te. Do kraja susreta njegov Inter ipak nije mogao do gola, a Atalanta je u samoj završnici susreta preko Bonaventure došla do sva tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.