Islanđani oduševili

Najbolji navijači i najhrabriji igrači svijeta

Midhat Šljivak

Selekcija Islanda je plasmanom u četvrtfinale Evropskog prvenstva napravila jedno od najvećih iznenađenja na prvenstvima Starog kontinenta.

Veliki ratnici na terenu nisu mogli preko domaćina Francuske, ali Islanđani ponosni i zadovoljni napuštaju ovu zemlju.

S koliko žara igraju i koliko su omiljeni među navijačima pokazali su i sinoć. Dok reprezentativci drugih zemalja pobjede i poraze uglavnom sačekaju daleko od vlastitih navijača, to nije slučaj s islandskim fudbalerima.

Oni nakon svake utakmice odu do navijača i s prepoznatljivim vikinškim bodrenjem slave skupa s navijačima, koji definitvno mogu ponijeti titulu najboljih, dok su igrači ove selekcije prikazali veliku hrabrost.

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti