Najbolji strijelac Southamptona mora na višemjesečnu pauzu

Austin se povrijedio

Najbolji strijelac Southamptona mora na višemjesečnu pauzu

Menadžer Southamptona Claude Puel našao se u velikim problemima zbog povrede svog najboljeg strijelca Charlieja Austina.

Ovaj 27-godišnji napadač se nedavno povrijedio i prve prognoze kažu da će van terena biti čak četiri mjeseca, što će zaista biti veliki udarac za njegov tim.

Austin je u dosadašnjem dijelu sezone nastupio na 13 utakmica u Premier ligi i postigao je šest pogodaka, a Puel je za britanske medije istakao da, uprkos njegovoj povredi, Southampton u januarskom prelaznom roku neće srljati s dovođenjem novog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi