Najgledanija utakmica Premijer lige za vrijeme koronavirusa?

Veliki interes

Najgledanija utakmica Premijer lige za vrijeme koronavirusa?

Admin Čaušević

Uslijed pandemije koronavirusa gledateljima na stadionioma Premijer lige BiH je zabranjen ulaz, međutim neki traže način da gledaju svoj voljeni klub. 


Proteklih sedmica bili smo svjedoci kako ljubitelji fudbala u BiH iz raznih pozicija nastoje da pogledaju utakmicu. Nekad je to iz šumarka, nekad sa krova, nekad sa prozora, nekad sa balkona...

Veliki broj navijača okupio se i u Doboju kod Kaknja koji sa okolnog brda gledaju meč Mladost - Olimpik i pomno prate šta se dešava na terenu.

Mnogi su donijeli stolove i stolice, postavili suncobrane i bez većih problema posmatraju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3252701531443176&id=758077960905558[/facebook]

S obzirom na broj priustnih koji uživo gledaju susret za utakmicu Mladost - Olimpik se bez problema može reći da je najgledanija utakmica ove sezone Premijer lige.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lingafo
neka malo zabave i za seljacice (thumb up)
2 10
Neddim1
Ne znam sta je problem dozvoliti dolazak navijaca na stadion, uz ogranicen broj ulaznica i pridrzavanja distance prilikom ulaska u stadion, nosenje maske itd, moglo bi se realizovat. Ako mogu kafici, kafane, nargilhane raditi u punom kapacitetu, ne znam sto ne bi mogli stadioni biti polupopunjeni, a inace nije nesto velika posjecenost nase lige.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti