10

Komentari (10)

Zulfikar
Napraviti distancu gdje ce svako 7-mo mjesto biti popunjeno, dakle dati i sigurnosni faktor od 1’. Bilo ko da krsi distancu odma ga nasilno izbaciti i poslati na dugogodisnji prisilni rad.
Neddim1
Ne znam sta je problem dozvoliti dolazak navijaca na stadion, uz ogranicen broj ulaznica i pridrzavanja distance prilikom ulaska u stadion, nosenje maske itd, moglo bi se realizovat. Ako mogu kafici, kafane, nargilhane raditi u punom kapacitetu, ne znam sto ne bi mogli stadioni biti polupopunjeni, a inace nije nesto velika posjecenost nase lige.
realno_govoreci
Naravno da moze. Kafici nisu puni nego prepuni i to je ok. Postaviti redare koji ce nadgledati da na svaku trecu stolicu sjedne navijaci i rijeseno. Na kraju krajeva nasi stadioni bi djelovali popunjenije :D
balunv
Ne može Kakanjcima korona ništa oni su imuni na sve.
lingafo
neka malo zabave i za seljacice (thumb up)
MLADOST
Napušiš se seljačićima, pa se i ti zabavi malko debilko.
vuckobih
Država na djelu. Koja je svrha zabraniti dolazak navijačima na stadione ako su okolna brda i livade puna ljudi.
MLADOST
Mi smo otporni i imuni na te klice : ) Davno (prvi) prebolovali : )
rabodimis
E cuj naslova i ironije.. jel moguce.. ovàj novinar ko nako takmicenje pravi, sta li.. je*o ga otac debilni... ljudi se trude da postave neki red a ovaj im se pos*re na posao sa bombasticnim i provokativnim naslovom... Epidemija je klosaru treba da ih osudis a ne da podrzavas ovo...
bistrik87
a da testirate igrace ? sta savez ceka ja ne znam, igrali ste sa sirocadi, valjda i vi niste pokupili klice sa grbavice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.