Najljepše moguće vijesti za Topnike: Aubameyang potpisuje novi trogodišnji ugovor!

Kapiten ostaje u klubu

Najljepše moguće vijesti za Topnike: Aubameyang potpisuje novi trogodišnji ugovor!

E. Oštraković

Nakon dolaska u Arsenal, Mikel Arteta uradio je mnogo dobrih stvari kako bi klub krenuo naprijed.

Kada je riječ o transferima radi jako dobar posao, a čini se da je konačno riješena saga oko produženja ugovora kapitena Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Naime, već nekoliko mjeseci se špekuliše o tome da li će Aubameyang ostati u Arsenalu ili otići, a ubrzo bi sve trebalo biti zvanično.

Aubameyang će potpisati novi ugovor sa Arsenalom i to na tri godine, te će postati najplaćeniji igrač u klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još uvijek nije poznato koliku platu će imati kapiten Arsenala, ali sigurno da ljepšu informaciju navijači ovog kluba nisu mogli dobiti.

Ključnu ulogu u ostanku Aubameyanga odigrao je Arteta, barem tako navodi David Ornstein, koji je više puta razgovarao sa svojim kapitenom, te mu pomogao da donese odluku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti