Najružnijeg igrača na svijetu ponižavaju i maskote, ali kad saznaju istinu o njemu svi mu zavide!

Scena iz Kolumbije

Najružnijeg igrača na svijetu ponižavaju i maskote, ali kad saznaju istinu o njemu svi mu zavide!

A. Čaušević

Pojedini fudbaleri zbog svog prirodnog izgleda vrlo često znaju biti meta ismijavanja, pa na društvenim mrežama steknu neslavni epitet najružnijeg fudbalera na svijetu. To je i slučaj sa 26-godišnjim Neyderom Morenom kojeg čak i na utakmicama ponižvaju i maskote s kojim izlazi na teren.

Neyder Moreno i nije toliko poznat evropskim ljubiteljima fudbala, ali prije nekoliko dana je postao meta ismijavanja zbog jedne scene uoči utakmice njegovog tima.

Ovaj 26-godišnjak ima izuzetno klempave uši zbog čega su ga svi oni koji su ga vidjeli po nekom automatizmu proglasili najružnijim igračem na svijetu te je uslijedilo ismijavanje.

Moreno je čak i u prijenosu uživo znao biti meta ismijavanja i to od maskota koje fudbaleri izvode za ruke kada mu se dječak izrugivao kada ga je snimila kamera.

Kolumbijac se svako malo suoči sa ismijavanjem, međutim za razliku od drugih fudbalera, istina mnogo poznatijih kao što su Hector Herrera ili Gareth Bale nije se odlučio za operativni zahvat.

Oglasi

Međutim, sve to nije spriječilo Morena da uspije u životu i osvoji prekrasnu djevojku koja je njegova najveća podrška i zajedno su još od 2013. godine.

Predivnoj Danijeli nije smetao Hecetorov izgled, prihvatila ga je onakvog kakav jeste, te je s njim u vezi još otkako su bili tinejdžeri.

U međuvremenu se ovaj par vjenčao te su dobili prekrasnu djevojčicu i sretan te uređen život je razlog zbog čega dosta onih koji ga ismijavaju mogu zapravo samo zaviditi Morenu.

Kolumbijci zbog njegove veze i ljubavi sa suprugom mnogi mogu samo da zavide

Dečko rođen u Medellinu posljednju sezonu igrao u Atletico Nacionalu kao posuđen igrač te je uspio osvojiti Kup Kolumbije te ga sada čeka povratak u Independiente iz Santa Fea.

Svojevremeno mu je vrijednost iznosila 1 milion eura, bio je i na meti nekih evropskih klubova, ali transfer na Stari kontinent nikada nije ostvario.

Do sada je u kraijeri kroz nekoliko klubova odigrao 190 utakmica uz 31 postignut gol. Nije upisao nastup niti za jednu od selekcija Kolumbije.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Nema veze,ružan ili ne,čovjek ima para i ****...
1 0
BAJSJECAR1977
Nema veze,ružan ili ne,čovjek ima para i ****...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi